ariadna oliver

Mostrando los 6 resultados

 • Aqua Marina 3 – El tresor de la Llacuna

  11,95 IVA inc.

  Tapa blanda 20 cm  * 14 cm – 128 pàgines

  Leer la reseña sobre la saga Aqua Marina

  Després de conèixer Aqua i els seus amics i viure les primeres aventures i perills sota el mar, en aquest tercer llibre viatjarem amb ells a un llac que amaga un valuós secret sota l’aigua. Un tresor que corre un gran perill i que només ells podrán trobar i salvaguardar… Seran capaços d’arribar-hi abans que sigui massa tard?

 • Aqua Marina 3 – El tesoro de la laguna

  11,95 IVA inc.

  Tapa blanda 20 cm  * 14 cm – 128 páginas

  Leer la reseña sobre la saga Aqua Marina

  En esta nueva aventura, Aqua y Valentina tendrán que viajar hasta el pueblo Urubú, a orillas de un lago que esconde un preciado tesoro en sus aguas. Un tesoro que corre un gran peligro.

 • Aquamarina 2. El misteri de l’eclipsi (cat)

  11,95 IVA inc.

  Tapa blanda. 21 x 14 cm. 180 páginas

  ¡Submergeix-te en un mar d’aventura i fantasia!

  T’imagine s que de cop descobreixes que tens una germana? Una germana que, tot i que viu molt lluny i sembla d’un altre món, té més coses en comú amb tu de les que creies? Doncs aix. és el que em va passar a mi. I no saps què bé em va venir tenir-la a prop quan va passar all. tan terrible i el secret de les sirenes gairebé s’escampa als quatre vents i als set mars. Per. ja estic parlant massa… T’apuntes a aquesta nova aventura?

  Uneix-te a Aqua i als seus amics en aquesta aventura escrita per Susanna Isern i il·lustrada per Ariadna Oliver.

 • Aquamarina 1. El secret de l’oceà (cat)

  11,95 IVA inc.

  Tapa blanda. 21 x 14 cm. 180 páginas

  ¡El meu nom és Aqua, vaig néixer amb els cabells blaus com el mar i soc UNA SIRENA! Sí, ho has llegit bé: les sirenes existim i vivim a SIRENÒPOLIS, una ciutat misteriosa amagada a l’oceà. Per. alguna cosa molt greu hi està passant, i amb els meus amics volem esbrinar què és. Per aix. haurem de creuar el Bosc de les Algues Gegants, on habiten éssers esgarrifosos i una bruixa! I aix. és només el començament del viatge… Ens hi acompanyes?

  Uneix-te a Aqua i als seus amics en aquesta aventura escrita per Susanna Isern i il·lustrada per Ariadna Oliver.

 • Aquamarina 2. El misterio del eclipse

  11,95 IVA inc.

  Tapa blanda. 21 x 14 cm. 180 páginas

  ¡¿Te imaginas que de repente descubres que tienes una hermana? ¿Una hermana que, aunque vive muy lejos y parece de otro mundo, tiene más cosas en común contigo de las que creías? Pues eso es lo que me pasó a mí. Y no sabes qué bien me vino tenerla cerca cuando pasó aquello tan terrible y el secreto de las sirenas casi se esparce a los cuatro vientos y a los siete mares. Pero ya estoy hablando demasiado… ¿Te apuntas a esta nueva aventura?

 • Aquamarina 1. El secreto del océano

  11,95 IVA inc.

  Tapa blanda. 21 x 14 cm. 180 páginas

  ¡Sumérgete en un mar de aventura y fantasía!

  Mi nombre es Aqua, nací con el cabello azul como el mar y ¡soy UNA SIRENA! Sí, has leído bien: las sirenas existimos y vivimos en SIRENÓPOLIS, una ciudad misteriosa escondida en el océano. Pero algo muy grave está pasando, y con mis amigos queremos averiguar qué es. Para ello deberemos cruzar el Bosque de las Algas Gigantes, donde habitan seres escalofriantes ¡y una bruja! Y esto es sólo el comienzo del viaje… ¿Nos acompañas?

  Únete a Aqua y a sus amigos en esta aventura escrita por Susanna Isern e ilustrada por Ariadna Oliver.

Shopping cart
Aún no agregaste productos.
Seguir viendo
0