bertolt brecht

Mostrando los 3 resultados

 • On va aquesta gent?

  17,95 IVA inc.

  Tapa dura 21 cm  * 27 cm –  42 páginas

  Algú torna de la faena, cap a casa. En direcció contrària, camina la resta de la gent. Sembla que fugen. Al cel, se senten remors d’avions. Pels carrers, es veuen soldats. Però hi ha algú que continua, com si la cosa no anara amb ell. No mira arrere ni es fa preguntes. Fins que a casa l’esperaran totes les respostes.
  Una al·legoria sobre la fragilitat de la llibertat i la vulnerabilitat de la democràcia, amb desplegament gràfic ple de simbolisme, que culmina en un final impressionant.

 • ¿A dónde va esta gente?

  17,95 IVA inc.

  Tapa dura 21 cm  * 27 cm –  42 páginas

  «Cuando vinieron por mí, ya no había nadie que pudiera protestar». Este es el último verso del famoso poema falsamente atribuido a Bertolt Brecht, pero realmente escrito por el pastor luterano alemán Martin Niemöller, sobre la persecución nazi, en el cual se basa este cuento ilustrado.

 • No vaig dir res

  15,00 IVA inc.

  Tapa dura. 28 x 25 cm. 32 páginas

  Quan el llop arriba al bosc, l’esquirol no avisa a ningún perquè ell no está pas en perill, però aviat… Quan els altres están en perill, en lloc de no dir fer res, val més dir alguna cosa i ajudar-los… No vaig dir res! és l’adaptació pels més petits del famós text de Martin Niemöller – que molts atribueixen erròniament a Bertolt Brecht – en el que alertava dels totalitarismes.