hugo

Mostrando los 2 resultados

 • L’armadura de L’Hugo

  15,95 IVA inc.

  La nova proposta del tàndem creatiu que ens va donar La bruixa que no volia ser princesa.

  De la mà de la genial autora Susanna Isern i amb il·lustracions del David Sierra ara arriva una història meravellosa i commovedora.

  L’Hugo és un nen molt sensible i té la capacitat de percebre el món d’una forma meravellosa. Tanmateix, a vegades, això li juga una mala passada. Alguns nens de la classe no l’entenen i se ne’n riuen. Un dia l’Hugo descobreix la manera de protegir-se: una armadura! Serà aquesta la solució a tots el seus problemes?

  Descobreix la història d’un nen amb una sensibilitat extraordinària. L’Hugo té un do, només ha d’aprendre a fer-lo servir.

 • La armadura de Hugo

  15,95 IVA inc.

  Un original álbum ilustrado de Susanna Isern sobre las personas altamente sensibles.

  De la mano de la grandísima Susanna Isern y con ilustraciones del genial David Sierra llega una historia maravillosa y conmovedora.

  Hugo es un niño muy sensible y tiene la capacidad de percibir el mundo de una forma asombrosa. Sin embargo, a veces, eso le juega malas pasadas. Algunos niños de la clase no lo entienden y se ríen de él. Un día Hugo encuentra la forma de protegerse: íuna armadura! ¿Será esa la solución a todos sus problemas?

  Descubre la historia de un niño con una sensibilidad extraordinaria. Hugo tiene un don, solo tiene que aprender a usarlo.