Yara Kono

Mostrando todos los resultados 2

 • Cent llavors que van volar

  16,00 IVA inc.

  Tapa dura 23 cm  * 26.5 cm  32 pàgines

  Un arbre espera, esperançat. ¿Què espera? El dia ideal per alliberar les seves llavors. Un dia perfecte, el dia adequat! Aquest dia arriba, però l’aventura tot just comença… Així que… un moment! Fem els comptes clars! Quantes llavors, de les cent que van volar, hauran aterrat en bones condicions? Quantes se les menjaran els ocells? Quantes acabaran al fons d’un riu? Al final, quantes esdevindran un arbre adult?

  En aquest llibre les anirem comptant, però sense perdre mai l’esperança. ¿Qui aconseguirà confiar que tot acabarà bé per aquest arbre mare? (Ho farà realment? Creuem els dits!).

  Un llibre que exalta el bosc, que celebra la resistència de les llavors i la intel·ligència dels arbres i la natura.

 • Cien semillas que volaron

  16,00 IVA inc.

  Tapa dura 23 cm  * 26.5 cm  32 páginas

  Un árbol está esperando, esperanzado. ¿Qué está esperando? El día ideal para liberar sus semillas. ¡El día perfecto, el día adecuado! Ese día llega, pero la aventura apenas comienza… Así que… ¡un momento! ¡Echemos cuentas! ¿Cuántas semillas, de las cien que se fueron volando, habrán aterrizado en buenas condiciones? ¿Cuántas se comerán las aves? ¿Cuántas terminarán en el fondo de un río? Al final, ¿cuántas se convertirán en un árbol adulto?

  En este libro las iremos contando, pero sin perder nunca la esperanza. ¿Quién logrará confiar en que todo va a terminar bien para este árbol madre? (¿Lo hará realmente? ¡Crucemos los dedos!).

  Un libro que exalta el bosque, que celebra la resistencia de las semillas, y la inteligencia de los árboles y la naturaleza.